vrijdag 24 februari 2012

Nieuw gadget - Stuur voice mail

Alweer een gloednieuw gadget aan de rechterkant van deze blog. Ik ben in mijn experimentele fase, zeker als het met audio te maken heeft. De nieuwe toepassing laat toe om een reactie in te spreken in plaats van in te tikken. De meeste computers hebben tegenwoordig ingebouwde microfoons en zeker als je een smartphone gebruikt is dit een kolfje naar je hand. Dus probeer gerust en laat een gesproken bericht achter.

Volgens sommige specialisten wordt audio steeds belangrijker op sociale media omdat audio per definitie sociaal is en eigenlijk veel natuurlijker dan tekst intikken via een klavier. Hoe communiceer je met vrienden die voor je staan? Hoe laat je iemand weten of je iets leuk vindt? Je spreekt ertegen, je produceert met andere woorden klank! Hetzelfde doen op het internet door bijvoorbeeld je comment uit te spreken ipv in te tikken is even wennen, maar het is veel persoonlijker en directer. Nu nog een naam vinden voor klanktwitteren. Ik dacht aan tweet + sound = twound. Jullie?

4 opmerkingen:

  1. Yes. Ik hoor user-generated radio dit najaar !! Ik was aan 't uitzoeken hoe drupal (radio1.be) dit kon integreren als een soort veredeld antwoordapparaat. Met wat dat oplevert zou onderstaande dan aan het monteren slaan. Radio 2.0 :) Nice very nice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook geplaatst op onze blog, schitterend gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen