donderdag 24 januari 2013

Vergadering met zicht op de gate

Vanmiddag was ik als vertegenwoordiger van de Kamer uitgenodigd op een vergadering met onder meer de CEO van de luchthaven van Moncton. Wat me telkens weer opvalt is de openheid en gelijkheid in deze maatschappij. Iedereen spreekt elkaar gewoon aan met de voornaam. Rob, Paul, Bill, Lode. Je verdient respect door wat je doet en niet omwille van de dure titel op je visitekaartje.

In de boardoom op de tweede etage kregen we een interessante uiteenzetting over het economisch belang van de luchthaven voor de ruime regio. Zo mogelijk nog interessanter was het zicht vanuit mijn stoel: een van de gates van Moncton International.


1 opmerking:

 1. Hallo Lode,
  Je schrijft :Vanmiddag was ik als vertegenwoordiger van de Kamer uitgenodigd op een vergadering met onder meer de CEO van de luchthaven van Moncton. Wat me telkens weer opvalt is de openheid en gelijkheid in deze maatschappij. Iedereen spreekt elkaar gewoon aan met de voornaam. Rob, Paul, Bill, Lode. Je verdient respect door wat je doet en niet omwille van de dure titel op je visitekaartje.

  Dit is wellicht te wijten aan het feit dat de pioniers die eeuwen geleden,allemaal min of meer uit het zelfde hout gesneden waren.
  En die huichelde Europese houdingen achter zich gelaten hebben.

  Groeten

  Rafaël

  BeantwoordenVerwijderen