zaterdag 20 oktober 2012

Gala avond

Gisterenavond organiseerde de Kamer van Koophandel (mijn werkgever) de jaarlijkse Greater Moncton Excellence Awards. Dit is een van de grootste en meest prestigieuse gala's van de regio waarin bedrijven, bedrijfsleiders en organisaties in de bloemetjes worden gezet. In totaal waren er acht awards te winnen, in acht verschillende categorien dus. In de zaal heel wat VIP's, waaronder de drie burgemeesters (Moncton, Dieppe en Riverview) en twee ministers.

Het organiseren van zo'n groots evenement (voor 350 gasten in totaal) is een titanenwerk en de afgelopen maand slorpte het zowat al mijn tijd op. We werken met een klein ploegje van vijf mensen bij de Kamer en mijn rol in het gala was alles wat met communicatie en layout te maken heeft. Uitnodigingen, persteksten, fotoshoots, slideshows, sociale media, website, advertenties in de kranten, radiospots, ... Het was een zeer omvangrijk maar leuk project om mee bezig te zijn.

Gisteren kregen we dus het resultaat van al dat werk, met een schitterende gala avond in de balzaal van het Ramada Hotel in Dieppe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten